Ako planirate putovanje u Rim, u ovom videu nalazi se sve što vam treba za organizaciju vašeg puta.

Za više ovakvih sadržaja:

► PRETPLATI SE na moj kanal:
► PRATI ME NA INSTAGRAMU:

REZERVIŠITE SMJEŠTAJ IZ VIDEA –
ROMA CARD ZA UŠTEDU NOVCA KOD ATRAKCIJA U GRADU –
IZNAJMITE JEFTIN BICIKL U GRADU –

S obzirom na činjenicu da je ovo jedan od najdužih videa koje smo uradili do sada, u njega smo stavili sve ono što vam može trebati vezano za putovanje u Rim. Počev od preporuke za smještaj, savjeta kako se kretati po gradu, te mjesta koja ćete obilaziti, video će vam pomoći prilikom organizacije vašeg putovanja u vječni grad. O svakoj lokaciji koju ću vam pokazati, imaćete priliku naučiti nešto novo, te čuti neke zanimljivosti o njima. Posjetićemo Koloseum, Piazza Navona, fontanu di Trevi i još nekoliko drugih fontana, Piazza del Popolo, Panteon, Dvorac Sant’Angelo i još neka, ne toliko poznata mjesta.

Uz to, pokazaću vam i mjesta na kojima možete pronaći dobru i jeftinu italijansku hranu, počev od pinse, pice, paste, te najboljeg sladoleda kojeg ste ikada jeli.

Javite mi kako vam se dopada video i da li biste još nešto dodali na ovu listu. A ono što me isto tako zanima je da li ste bili u Rimu i kako vam se dopada ovaj grad?

Zabranjeno je svako kopiranje i neovlašćeno preuzimanje video i/ili audio snimaka i postavljanje na druge kanale ili televizijske kuće! Nije dozvoljeno koristiti materijal sa ovog kanala bez njegovog licenciranja / plaćanja kako za komercijalnu, tako i za nekomercijalnu upotrebu. Svaka upotreba materijala iz ovog videa bez licenciranja za komercijalnu ili nekomercijalnu, tj. privatnu upotrebu biće procesuirana. Za sve informacije o pravima, za upite o licenciranju i dobijanju dozvole za korišćenje možete nas kontaktirati putem moje mail adrese.

source

By admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Яндекс.Метрика